25 maart 2018 – Circus in de Branding …… in de Lourdeskerk

Op 25 maart 2018 werd in de Lourdeskerk te Scheveningen een voorproefje gegeven van de serie voorstellingen in november 2018 worden georganiseerd: meerdere variété-artiesten laten een nummer uit hun repertoire zien. Ook deze voorstelling is in het kader van Feest aan Zee (200 jaar badplaats Scheveningen). Het is verbonden met het oude Scheveningse begrip “Circus Strassburger“.

Het programma werd ingeleid door filmverteller Yvo Verschoor die over de oorsprong van het variété vertelt, geïllustreerd met beelden en live-pianomuziek. Verder werkten mee: de Haagse humoristische ritmegroep Percossa, Nederlands kampioen manipulatie: de magiër Niek Takens, het prijswinnende duo Juggling Tango met een spectaculaire tango/jongleeract en Familiar Faces, een acrobatische dansgroep die onlangs de BNG Circusprijs 2017 prijs wonnen, een mooie solodans van Lyamilé van De Dutch Don’t Dance Division en jong talent Michael Zandl. In de flyer vind je alle informatie bij elkaar. Het programma zal gepresenteerd worden door Percossa-lid Eric Robillard.