16 maart 2018 – PIA, back in Scheveningen …… in de Lourdeskerk

Een tribute to Pia Beck, een van de grootste boogiewoogiepianisten uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. En een begrip in Scheveningen waar menigeen voor de ramen van de Vliegende Hollander een vleugje mee wilde pikken. In de rol van Pia Beck: Anke Prevoo. Begeleid door Harm van Sleen (bas) en Andreas Carree (drums).

Vrijdag 16 maart 20.30 uur – Lourdeskerk Scheveningen

Deze voorstelling is de eerste die Scala presenteert in het kader van Feest aan Zee (200 jaar badplaats Scheveningen). Scala richt zich op vier Scheveningse begrippen uit het verleden: Kurhaus Cabaret, Palais de Danse,  Circus Strassburger en De Vliegende Hollander. Het Pia Beck-programma is verbonden met de laatstgenoemde. Bekijk hier de flyer.

De overige voorstellingen, met zo mogelijk een reprise van PIA, back in Scheveningen, zullen in november plaatsvinden m.u.v. een voorproefje op 25 maart.