RendezVous ….. in The King’s Ballroom

Op 8 april 2018 stelde zanger/pianist/presentator Max Douw u voor aan enkele markante artiesten, zoals manipulator Niek Takens (Nederlands Kampioen manipulatie 2017), sopraan en Dolle Diva Francis van Broekhuizen en variété-groep de Wereldbänd, die 19 en 20 maart in de Koninklijke Schouwburg speelden.  U kunt in gesprek met deze artiesten en zij zullen ook voor u optreden. Behalve door Max zal de middag muzikaal aangekleed worden door gezelschappen uit het netwerk van Lucy Zuiderwijk (Hummingbird Music). Op 8 april is dat een duo uit de formatie Balcony Players. Zie hier de flyer.

Deze “zondagmiddag met een glimlach” vond plaats in de prachtige monumentale zaal van Sociëteit de Vereeniging aan de Kazernestraat 38b, The King’s Ballroom. De middag was geheel uitverkocht.