Op 12 maart 2019 werd in het Zuiderstrandtheater te Scheveningen een voorstelling met randprogramma georganiseerd voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken. De naam ver het project was Alles Over Hoop. Enerzijds ging het over disruptie door de nieuwe technologische ontwikkelingen, deels over de kansen die deze ontwikkelingen creëren.

Het podiumprogramma werd gemaakt door een artistiek/productioneel team bestaande uit Karel de Rooij (regie), Alec Martel (uitvoerend producent), Max Douw (presentatie en liedteksten), Tiva Pam (filmbeelden), Caroline Wiedenhof en Hermien van Triest (ministerie van BuZa).

Aan de voorstelling deden mee: Max Douw, TOEAC,  Niek Boes, Francis van Broekhuizen, Dan LeFay, Tarek & Kami-Lynn, Peter de Baan, David Middendorp en Regimentsfanfare ´Garde Grenadiers en Jagers´.