Dit uitverkochte programma werd in samenwerking met Thom Ferwerda, in opdracht van DMC en Muzee gemaakt. Het format is van Thom en de bedoeling is om meerdere “helden” onder deze titel op het podium te brengen, maar de eerste is voorbehouden aan Paul van Vliet. Waarom? Omdat Paul precies 50 jaar geleden wekenlang de Kurzaal wist te vullen met zijn cabaretprogramma Een Avond aan Zee met Paul van Vliet. En leuk detail: Pianist Rob van Kreeveld die Paul toen begeleidde, zal hier in de Lourdeskerk drie liedjes met Paul spelen!

In dit programma zal Paul vertellen over toen, over nu en de periode daartussen. Met een praatje, een gedichtje, een verhaaltje, gepresenteerd door Thom Ferwerda. Er zullen gastoptredens zijn van Fientje Hoogstad en Bonusmateriaal. Zie de flyer De foto is van Roy Beuskens.